Onko Tähtiasiakkaana pakko ottaa vastaan markkinointiviestejä?

Ei ole, eikä Tähtiasiakkaaksi liittyminen lisää sinua automaattisesti markkinointiviestintämme piiriin, eli uutiskirjeen tilaajaksi. Tähtiasiakkaaksi liittyminen lisää sinut kanta-asiakkuuteesi liittyvän asiakasviestinnän vastaanottajaksi.

Asiakasviestit

Tähtiasiakkaana saat sähköpostitse kanta-asiakkuuttasi koskevia asiakasviestejä. Tällaisia ovat esimerkiksi tieto tilin pistesaldosta tai huomautus, jos pisteesi ovat vaarassa vanheta.

Asiakasviesteillä voidaan ilmoittaa myös kanta-asiakasohjelman mahdollisista muutoksista tai häiriötilanteista. Isommista muutoksista tiedotamme sähköpostin lisäsi myös verkkosivustollamme.

Halutessasi voit perua asiakasviestit klikkaamalla perumislinkkiä, joka löytyy kanta-asiakkuuteesi liittyvän viestin lopusta. Emme kuitenkaan suosittele perumista, koska tämän jälkeen emme pysty lähettämään esimerkiksi varoitusta pisteiden vanhenemisesta.

Markkinointiviestit

Markkinointiviestien vastaanottaminen on vapaaehtoista. Uutiskirjeen tilaamisesta palkitaan pisteillä ja samalla saat tiedon kaikista tarjouksistamme.

Markkinointiviestien peruminen onnistuu uutiskirjeiden alalaidassa olevasta "Peru uutiskirjetilaus" -kohdasta.

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.