Tilaukseni saapui ja ruoat tuntuvat lämpimiltä. Voiko ruokia enää käyttää?

Kyllä voi - hetkellinen lämpeneminen ei vaikuta Feelia Kotiruokien laatuun tai turvallisuuteen.

Feelia Kotiruoat eivät ole herkästi pilaantuvia elintarvikkeita, jonka vuoksi niiden toimitus voidaan toteuttaa turvallisesti ilman perinteistä kylmäketjua. Toimituksen aikana hetkellinen lämpeneminen on normaalia, eikä vaikuta ruoan laatuun tai turvallisuuteen.

Ruokien säilyvyys perustuu ainutlaatuiseen valmistustapaan. Ruoat valmistetaan erityisellä autoklaavimenetelmällä, jossa ruoat ensin pakataan vakuumiin, kuumennetaan korkeaan lämpötilaan ja sitten jäähdytetään nopeasti. Tämä takaa sen, että ruoat kestävät myös hetkellisen lämpenemisen kuljetuksen aikana.

Postin toimittamat tuotteet toimitetaan styrox-kylmälaatikossa, jossa on jäägeelipakkauksia. Tuotteet toimitetaan niin, että riittävä lämpötila säilyy koko toimituksen ajan. Kun ruoat on toimitettu normaalin toimitusajan (3 vrk) puitteissa, ovat tuotteet testatusti kunnossa, ja ne säilyvät jääkaapissa vähintään parasta ennen -päiväykseen asti. 
Jos tilaus on yli 48 kg suuruinen tai kylmätoimitus, toimitetaan se pahvilaatikkoon pakattuna. Tällöin toimitus tapahtuu kylmäketjussa.
Siirräthän ruoat kylmään tilauksen vastaanottamisen jälkeen.
Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.