Minulla on alennuskoodi / lahjakortti, kuinka käytän sen?

Käytä alennuskoodi tai lahjakortti syöttämällä koodi kassalle

Kassalla näet "Syötä alennuskoodi tai lahjakortti" -kentän. Syötä alennuskoodi tai lahjakortin koodi siihen ja klikkaa viereistä "Käytä" -painiketta. Koodi aktivoituu ja näet kassalla tilauksen lopullisen summan, kun alennus on huomioitu.

Jos sinulla on sekä alennuskoodi että lahjakortti, voit käyttää ne molemmat samaan tilaukseen. Syötä kassalla niiden koodit yksi kerrallaan, eli koodi + Käytä ja koodi + Käytä. Näet kassalla, että alennuskoodi ja lahjakortti on aktivoitu, ja tilauksen lopullisen summan. Huomioithan, että alennuskoodeja voi käyttää vain yhden kerrallaan.

Lisätietoa alennuskoodista

Alennuskoodi oikeuttaa alennukseen tilauksen yhteenlasketusta loppusummasta. Alennuskoodeja voi käyttää vain yhden yhtä tilausta kohti. Tarkastathan koodin oikeinkirjoituksen sekä koodin alennuksen saamisen ehdot, esimerkiksi sen voimassaoloajan.
Saat verkkokaupasta myös automaattisesti ilmaisen toimituksen, kun alennusten jälkeen jäävä loppusumma ylittää 100 €:n rajan.

Lisätietoa lahjakortista

Feelia ruokakaupan lahjakortin voi käyttää osissa ja se on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortilla voi maksaa myös tilauksen postikulut.

Jos sinulla on useampi lahjakortti, voit halutessasi hyödyntää ne samalla tilauksella. Tai jos sinulla on lahjakortin lisäksi alennuskoodi, voit käyttää ne molemmat samalla tilauksella. Syötä kassalla niiden koodit yksi kerrallaan, eli koodi + Käytä ja koodi + Käytä.

Huomioithan että kolmannen osapuolen myymiin lahjakortteihin voi sisältyä eri ehtoja.

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi ei onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.