Mikä on Kylmätoimitus?

Kylmätoimitus on suoratoimituspalvelu, jossa tilaus toimitetaan kylmäkuljetusautossa ilmoittamaasi osoitteeseen. Tuotteet on pakattu pahvilaatikkoon.

Valitse toimituspäivä kalenterista

Valitse sopivin toimituspäivä verkkokaupan kassalla olevasta kalenterista. Näet kalenterista oman alueesi kaikki mahdolliset toimituspäivät seuraavan 30 päivän ajalle, joten voit tehdä tilauksen myös hyvissä ajoin ennakkoon.

Toimitusaika klo 15–21, tarkempi tieto tulee edellisenä iltana

Tilaus toimitetaan valitsemanasi päivänä klo 15–21 välillä. Tarkempi kellonaika ilmoitetaan tekstiviestillä toimitusta edeltävänä iltana 2 tunnin tarkkuudella. Hetkeä ennen toimitusta saat vielä lähestymisviestin, jonka linkistä voit seurata tilauksen saapumista reaaliajassa. Huomioithan, että toimitusajan kellonaikaan ei voi vaikuttaa.

Luovutus henkilökohtaisesti tai ovelle jätettynä

Kuljettaja soittaa ovikelloa ja luovuttaa tilauksesi. Toimitus onnistuu myös, vaikka et olisi kotona – jos ovikelloon ei vastata, kuljettaja jättää paketin ovellesi tai muuhun suojaisaan paikkaan. Saat ilmoituksen tekstiviestillä, kun tilauksesi on toimitettu.

Voit myös etukäteen pyytää kuljettajaa jättämään paketin ovellesi. Ilmoita toive tilausta tehdessäsi "Lisätiedot kuljettajalle" -kohdassa tai klikkaa lähestymisviestin seurantalinkkiä ja valitse "Jätä ovelle".

Tarkista oman alueesi toimitustapa

Voit tarkastaa oman postinumerosi toimitustavan täältä. Jos alueellesi on saatavana Kylmätoimitus, niin toimitus Postin kautta ei ole mahdollista.
Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi ei onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.