Mikä on Posti Express-paketti toimitus?

Toimitus kotiovelle 1–2 päivässä | ti–pe klo 8–16

Posti Express -paketin toimitusaika on 1–2 arkipäivää. Lähetys toimitetaan ovellesi tiistai–perjantai -välillä klo 8–16. Express-pakettiin ei kuulu toimitusajan sopimista erikseen, mutta Posti ilmoittaa toimitusajan etukäteen puhelimitse.

Kello 16 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana lähetyspäivänä. Lähetyspäivät ovat maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai. Kuljetusaika on noin 1 vuorokausi.

Voit seurata toimituksen etenemistä sähköpostitse saamasi seurantakoodin avulla Postin sivuilta.

Toimitus sisältää elintarvikkeita, joten olethan vastaanottamassa tilauksesi. Jos toimitus ei onnistu, tilauksesi voidaan ohjata myös lähimpään Postin toimipisteeseen, josta se tulee noutaa (1vrk) kuluessa. Saat tästä ilmoituksen sähköpostitse sekä tekstiviestillä.

Onko Express-paketti saatavana alueellani?

Voit tarkastaa oman postinumerosi toimitustavan täältä. Mikäli Express-paketti on saatavilla postinumeroalueellasi, tarjoaa verkkokauppa tätä vaihtoehtoa kassalla. Usein Express-paketin rinnalla tarjotaan myös Posti Kotipakettia. Lue lisää Posti Kotipaketista.

Miten tuotteet on pakattu Express-toimituksessa?

Tuotteet on pakattu styrox-laatikkoon. Voit myöhemmin käyttää laatikkoa kylmälaukkuna tai hävittää sen muovinkeräyksen mukana tai sekajätteessä.

Vinkki! Useat styrox-laatikot ovat löytäneet uuden elämän sosiaalisen median kierrätysryhmien kautta.

Styrox-pakkauksen mukana tulevat jäägeelit voi käyttää omalla vastuulla kylmäkallejen tapaan uudelleen. Mikäli haluat hävittää jäägeelit, voit tyhjentää pakkauksen sisällön turvallisesti viemäriin tai kompostoida. Tyhjän jäägeelipakkauksen voit laittaa muovinkeräykseen.

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi ei onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.