Mikä on Postin Express-paketti toimitus?

Express-paketti toimitetaan 1–2 arkipäivässä

Postin Express-paketti toimitetaan arkipäivisin tiistaista perjantaihin kello 8–16 välillä. Express-pakettiin ei kuulu toimitusajan sopimista erikseen. Seuraa toimituksen kulkua seurantakoodin avulla. Kun tilauksesi on valmis lähetettäväksi, saat sähköpostitse Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata toimituksen etenemistä. Pääset tästä Postin sivuille. 

Kello 16 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana lähetyspäivänä. Lähetyspäivät ovat maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai. Kuljetusaika on noin 1 vuorokausi. Mikäli et ole paikalla vastaanottamassa toimitusta, se kuljetetaan Postin toimipisteeseen noudettavaksi. Saat tästä ilmoituksen sähköpostitse sekä tekstiviestillä.

Toimitus sisältää elintarvikkeita, joten olethan vastaanottamassa tilauksesi. Jos toimitus ei onnistu, tilauksesi ohjataan lähimpään Postin toimipisteeseen, josta se tulee noutaa (1vrk) kuluessa. Feelia Kotiruokien hetkellinen lämpeneminen toimituksen aikana on normaalia, eikä vaikuta ruokien laatuun tai säilyvyyteen, kun toimitus saapuu normaalin kuljetusajan puitteissa.

Onko Express-paketti saatavana alueellani?

Mikäli Express on saatavilla sinun postinumeroalueellasi, tarjoaa verkkokauppa tätä vaihtoehtoa sinulle kassalla. 

Miten tuotteet on pakattu Express toimituksessa?

Tuotteet on pakattu styrox-laatikkoon. Voit käyttää laatikkoa kylmälaukkuna tai hävittää muovinkeräyksen mukana tai sekajätteessä. Useat styrox-laatikot ovat löytäneet uuden elämän sosiaalisen median kierrätysryhmien kautta.
Styrox-pakkauksen mukana tulevat jäägeelit voi käyttää omalla vastuulla kylmäkallejen tapaan uudelleen. Mikäli haluat hävittää jäägeelit, voit tyhjentää pakkauksen sisällön turvallisesti viemäriin tai kompostoida. Tyhjän jäägeelipakkauksen voit laittaa muovinkeräykseen.
Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.