Mikä on Posti Kotipaketti toimitus?

Toimitus kotiovelle 1–3 päivässä | ti–pe klo 9–21

Posti Kotipaketin toimitusaika on 1–3 arkipäivää. Paketti toimitetaan kotiovellesi Postin kanssa sovittuna ajankohtana. Posti ottaa yhteyttä ennen toimitusta ja voit valita sopivan aikaikkunan pääsääntöisesti 2–4 tunnin aikaikkunalla. Toimitus tapahtuu useimmilla alueilla ti–pe kello 9–16 välisenä aikana. Joillakin alueilla toimitus on mahdollista saada myös iltajakeluna klo 16–21.

Voit seurata toimituksen etenemistä sähköpostitse saamasi seurantakoodin avulla Postin sivuilta.

Toimitus sisältää elintarvikkeita, joten olethan vastaanottamassa tilauksesi. Jos toimitus ei onnistu, tilauksesi voidaan ohjata myös lähimpään Postin toimipisteeseen, josta se tulee noutaa (1 vrk) kuluessa. Saat tästä ilmoituksen sähköpostitse sekä tekstiviestillä.

Onko Kotipaketti saatavana alueellani?

Voit tarkastaa oman postinumerosi toimitustavan täältä. Mikäli Kotipaketti on saatavilla sinun postinumeroalueellasi, tarjoaa verkkokauppa tätä vaihtoehtoa kassalla. Usein Kotipaketin rinnalla tarjotaan myös Posti Express -pakettia. Lue lisää Express-paketista.

Miten tuotteet on pakattu Posti Kotipaketti toimituksessa?

Tuotteet on pakattu styrox-laatikkoon. Voit myöhemmin käyttää laatikkoa kylmälaukkuna tai hävittää sen muovinkeräyksen mukana tai sekajätteessä.

Vinkki! Useat styrox-laatikot ovat löytäneet uuden elämän sosiaalisen median kierrätysryhmien kautta.

Styrox-pakkauksen mukana tulevat jäägeelit voi käyttää omalla vastuulla kylmäkallejen tapaan uudelleen. Mikäli haluat hävittää jäägeelit, voit tyhjentää pakkauksen sisällön turvallisesti viemäriin tai kompostoida. Tyhjän jäägeelipakkauksen voit laittaa muovinkeräykseen.
Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi ei onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.