Mikä on Postin Kotipaketti toimitus?

Postin Kotipaketti toimitus ti-pe klo 8-16

Posti Kotipaketti toimitetaan Postin kanssa sovittuna ajankohtana kotiovellesi. Toimitus tapahtuu useimmilla alueilla ti–pe kello 9–16 välisenä aikana. Joillakin alueilla toimitus on mahdollista saada myös iltajakeluna klo 16–21. Seuraa toimituksen kulkua seurantakoodin avulla.  Kun tilauksesi on valmis lähetettäväksi, saat sähköpostitse Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata toimituksen etenemistä. Pääset tästä Postin sivuille. 

Toimitus sisältää elintarvikkeita, joten olethan vastaanottamassa tilauksesi. Jos toimitus ei onnistu, tilauksesi voidaan ohjata myös lähimpään Postin toimipisteeseen, josta se tulee noutaa (1vrk) kuluessa. Saat tästä ilmoituksen sähköpostitse sekä tekstiviestillä.

Feelia Kotiruokien hetkellinen lämpeneminen toimituksen aikana on normaalia, eikä vaikuta ruokien laatuun tai säilyvyyteen, kun toimitus saapuu normaalin kuljetusajan puitteissa (3vrk).

Kello 16 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana lähetyspäivänä. Lähetyspäivät ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko. Toimitus kestää noin 1–3 vuorokautta. 

Onko Kotipaketti saatavana alueellani?

Mikäli Kotipaketti on saatavilla sinun postinumeroalueellasi, tarjoaa verkkokauppa tätä vaihtoehtoa sinulle kassalla. 

Miten tuotteet on pakattu Posti Kotipaketti toimituksessa?

Tuotteet on pakattu styrox-laatikkoon. Voit käyttää laatikkoa kylmälaukkuna tai hävittää muovinkeräyksen mukana tai sekajätteessä. Useat styrox-laatikot ovat löytäneet uuden elämän sosiaalisen median kierrätysryhmien kautta.
Styrox-pakkauksen mukana tulevat jäägeelit voi käyttää omalla vastuulla kylmäkallejen tapaan uudelleen. Mikäli haluat hävittää jäägeelit, voit tyhjentää pakkauksen sisällön turvallisesti viemäriin tai kompostoida. Tyhjän jäägeelipakkauksen voit laittaa muovinkeräykseen.
Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.