Mikä on tilauksen toimitusaika?

Toimitusaika määräytyy postinumeron mukaan

Toimitusaika vaihtelee alueittain ja siihen vaikuttaa tilauksen tekoaika sekä alueellesi saatavilla oleva toimitustapa. Toimitusaika määräytyy postinumeron perusteella, joten suosittelemme tarkistamaan oman toimitustavan ja -ajan Toimitukset-sivun työkalulla. Näet alueesi toimitusajan myös verkkokaupan kassalla.

Huomioithan että toimituksen kellonaikaan ei voi vaikuttaa (Posti Kotipakettia lukuun ottamatta).

Tarkista oman alueesi toimitustapa ja -aika

Voit tarkastaa oman postinumerosi toimitustavan ja -ajan täältä.

Kylmätoimitus

Toimitamme tilaukset suuremmille paikkakunnille ja niiden lähialueille Kylmätoimituksena. Saatavilla olevat toimituspäivät vaihtelevat postinumeroalueittain – esimerkiksi kun teet tilauksen pääkaupunkiseudulle klo 13:45 mennessä, tilaus on usein mahdollista saada jo seuraavan päivän toimitukseen. Joillekin alueille on käytössä Kylmätoimitukset vain maanantaisin, jolloin tilaus on tehtävä edellisen viikon torstaina klo 13:45 mennessä.

Kun teet tilauksen Kylmätoimitusalueelle, kassalla näkyy kalenteri, josta voit valita sopivimman toimituspäivän. Näet kalenterista oman alueesi kaikki mahdolliset toimituspäivät seuraavan 30 päivän ajalle, joten voit tehdä tilauksen myös hyvissä ajoin ennakkoon.

Jos alueellesi on saatavana Kylmätoimitus, niin toimitus Postin kautta ei ole mahdollista.

Kylmätoimituksen tarkemmat tiedot löydät täältä.

Postin toimitus

Mikäli alueellesi ei ole saatavana Kylmätoimitusta, toimitamme tilauksesi Postin toimituksena. Posti Express -paketin toimitusaika on 1–2 arkipäivää ja se toimitetaan klo 8–16 välillä. Posti Kotipaketin toimitusaika on 1–3 arkipäivää ja se toimitetaan klo 8-16 ja joillakin alueilla klo 9–21 välillä.

Lue lisää Postin toimitustavoista:

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi ei onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.