Yrityksille - Ruokien määrien arviointi

Suunnittele ja toteuta tarjoilut helposti avullamme

Verkkosivujemme Suunnittele juhlamenu -toiminnon avulla voit kätevästi arvioida ruokien määrän suuremmalle joukolle. Toiminto kysyy sinulta ruokailijoiden määrän, jolloin toiminto laskee ruokien menekin puolestasi, joten tehtäväksesi jää ruokalajien valinta. Esimerkiksi, jos tilaat lohikeittoa 120 ihmiselle, toiminto laskee automaattisesti, että tarvitset lohikeittoa kahdeksan 3 kg pussia eli yhteensä 24 kg.

Ruoka on yksi niistä tekijöistä, jotka määrittelevät tapahtuman ja tilaisuuden onnistumisen. Ruoka ei saa loppua kesken! Ruoka voi olla se asia, joka juhlista tai vaikka talkoista muistetaan vielä vuosienkin päästä. Kuinka monta kertaa olet kuullut jonkun suusta: "... ja siellä oli TOSI hyvää ruokaa"? Kannattaa panostaa siihen, että ruokamuistot ovat positiivisia!  

Onnistuneiden juhlien tai tapahtuman järjestäminen voi olla rennompaa. Mitä jos järjestäjä saisikin nauttia ruoasta, ihmisistä ja ohjelmasta keittiössä pyörimisen sijaan?  

Feelia Ruokakaupan valikoimasta on helppo koota sopivat tarjoilut erilaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Ja mikä parasta – voit skipata stressaavan kauppareissun ostoslistoineen ja kukkuroilleen lastattuine ostoskärryineen, joita on vaikea saada kulkemaan oikeaan suuntaan. Juhlaruokasi saapuvat suoraan kotiovellesi! Ja pitkän säilymisajan ansiosta voit tilata ne hyvissä ajoin.  

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.