Miten kestotilaus toimii?

Feelia Kotiruokien kestotilaus tuo helpotusta arkeen

Feelia Kotiruokien kestotilauksen avulla varmistat, että jääkaapista löytyy aina maittavaa kunnon kotiruokaa. Palvelun avulla voi helposti taata kunnollisen ruokailun vaivatta myös läheisellesi, esimerkiksi senioriväelle tai pois kotoa muuttaneelle opiskelijanuorelle. Feelia Kotiruoat ovat edullisia, ne säilyvät jääkaapissa useita viikkoja ja vaativat vain kuumennuksen, joten ruoka on usein pöydässä vain noin vartissa. Ota vapaata kokkailusta ja nauti elämästä – nyt kestotilauksen avulla entistäkin helpommin!

Kestotilauksen esittely pähkinänkuoressa

Voit tilata kestotilauksena supersuosittuja Feelia Kotiruokabokseja, joista löytyy valmis ratkaisu erilaisiin mieltymyksiin ja tarpeisiin. Sinkkuboksi, Omavalintaboksi ja yksittäiset ruokatuotteet eivät ole tilattavana kestotilaukselle. Kestotilaajana saat pysyvänä etuna 15 % alennuksen kaikista kestotilauksesi toimituksista. Toimitusmaksu on 7,90 € ja saat ilmaisen toimituksen, kun kertatoimituksen loppusumma on vähintään 100 €.

Toimitamme Feelia Kotiruokia kestotilauksena kaikkialle Manner-Suomeen. Voit valita toimitusväliksi 1, 2, 3 tai 4 viikkoa. Kestotilaukset toimitetaan kullakin alueella yhtenä päivänä viikossa, maanantai–torstai -välillä. Näet oman postinumerosi toimituspäivän verkkokaupan kassalla. Kestotilaus ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain jättää yksittäisen toimituksen väliin, muuttaa toimitusaikaväliä tai perua kestotilauksen kokonaan. Voit myös vaihtaa kestotilauksen boksin johonkin toiseen ja tilata lisäbokseja tai yksittäisiä ruokatuotteita kertatilauksena.

Kestotilauksen tekeminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta sekä omaa asiakastiliä verkkokaupassamme, josta voit jatkossa kätevästi hallinnoida kestotilaustasi. Ja jos jokin asia mietityttää, niin asiakaspalvelumme on aina mielellään apunasi!

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.