Miten voin tehdä muutoksia kestotilaukselleni tai lopettaa sen?

Tee muutokset omalla asiakastililläsi tai asiakaspalvelumme kautta

Kestotilaus on näppärä ja joustava tapa pitää huoli siitä, että jääkaapissa on aina tarjolla maukasta kotiruokaa. Kestotilaus ei sido sinua ja voit koska tahansa tehdä muutoksia yksittäisille toimituksille tai koko tilaukselle. Muutokset on helppoa tehdä omalla asiakastililläsi ja voit aina tarvittaessa olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme.

Näitä muutoksia voit tehdä asiakastililläsi:

 • Lisätä seuraavaan toimitukseen tuotteita kertaostoksena koko valikoimastamme.
 • Vaihtaa kestotilauksesi Kotiruokaboksin johonkin toiseen boksiin tai tilata useamman boksin.
 • Siirtää seuraavan tilauksen toimitusviikkoa tai jättää se kokonaan väliin.
 • Muuttaa toimitustesi aikaväliä 1, 2, 3 tai 4 viikkoon.
 • Peruuttaa koko kestotilauksen tai aktivoida peruutetun tilauksen uudelleen.
 • Peruuttaa seuraavalle 3 kk suunniteltuja toimituksia yksitellen. Jos kestotilauksellasi on useampi tuote, voit myös peruuttaa osan tuotteista haluamistasi toimituksista.
 • Muuttaa yhteystietojasi, toimitusosoitetta ja maksukorttia.

Seuraavan toimituksen muokkaaminen tehtävä ilmoitettuun päivään mennessä

Pääset tekemään seuraavaan toimitukseen muutoksia omalla asiakastililläsi. Seuraava toimitus on muokattavissa aina toimitusta edeltävän viikon torstai-iltaan asti. Ilmoitamme sinulle sähköpostiviestillä muutama päivä ennen muokkausmahdollisuuden sulkeutumista, niin huomaat varmasti tehdä haluamasi muutokset ennen määräajan sulkeutumista. Näet myös asiakastililtäsi päivämäärän, mihin mennessä muutokset tulee tehdä. Mikäli et siirrä tai peru lähetystä, tilaus siirtyy varastollemme käsittelyyn, summa veloitetaan maksukortiltasi ja tilaus toimitetaan sinulle suunnitellusti.

Näin teet muutoksia kestotilauksellesi ja yksittäisille toimituksille

Tee muutokset itse asiakastililläsi:

Kirjaudu omalle asiakastilillesi ja siirry Kestotilaukset-valikosta hallinnoimaan tilaustasi.

 • Seuraavan toimituksen sekä koko kestotilauksen muokkaaminen Mene Kestotilaukseni-välilehdelle ja klikkaa Muokkaa-painiketta. Seuraavassa näkymässä voit mm. lisätä seuraavaan toimitukseesi tuotteita kertaostoksena, siirtää toimitusviikkoa myöhemmäksi tai perua toimitus kokonaan. Voit myös tehdä pysyvämpiä muutoksia kestotilauksellesi, kuten vaihtaa Kotiruokaboksi johonkin toiseen boksiin tai lisätä useampi boksi kestotilauksellesi, muuttaa kestotilauksesi toimitusaikaväliä tai peruuttaa se kokonaan. Voit tehdä seuraavaan toimitukseesi muutoksia sivulla ilmoitettuun päivään asti.
 • Myöhempien lähetysten peruminen yksittäin Mene Seuraavat lähetykset -välilehdelle, jossa näet kaikki tulevat lähetyksesi seuraavan 3 kk ajalle. Etsi listalta se lähetys, jonka haluat perua. Klikkaa sen kohdalla ”Peru lähetys” -painiketta ja vahvista lähetyksen peruminen. Lähetyksen kohdalle tulee näkyviin ”Toimita sittenkin” -painike, josta voit aktivoida lähetyksen toimitettavaksi, mikäli haluat sittenkin vastaanottaa sen.
 • Yhteystietojen ja toimitusosoitteen muuttaminen Mene Toimitusosoitteet-välilehdelle. Klikkaa tietojesi vieressä olevasta nuolesta, niin saat näkyviin laajemmat tiedot sekä Muokkaa-painikkeen. Klikkaa Muokkaa-painiketta, muuta haluamasi tiedot ja vahvista muutokset Tallenna-painikkeella. Tässä näkymässä voit myös vaihtaa toimitusosoitteeseen liitetyn maksukortin.
 • Maksukortin päivittäminen Mene Maksukortit-välilehdelle. Klikkaa kortin vieressä olevasta nuolesta, niin saat näkyviin laajemmat tiedot. Klikkaa Muuta maksukortti -painiketta, niin saat sähköpostiisi linkin, jonka ohjaamana voit päivittää tilalle uuden maksukortin, jolta kestotilauksesi toimitukset veloitetaan jatkossa.

Etkö pääse kirjautumaan asiakastilillesi?

 • Salasana unohtunut Voit pyytää salasanan päivittämistä unohtuneen tilalle kirjautumissivulta klikkaamalla "Unohditko salasanasi?" -linkkiä ja antamalla sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi viestin, jonka avulla voit päivittää salasanasi uuteen. (Jos viestiä ei näy, tarkista myös Tarjoukset- ja Roskaposti-kansiot sähköpostistasi.)
 • Asiakastili jäänyt aktivoimatta Asiakastilin luomisen yhteydessä pyydämme aktivoimaan tilin käyttöösi sähköpostiisi tulleesta linkistä. Jos tämä vaihe on jäänyt tekemättä, asiakastili ei ole vielä käytössäsi. Tällöin et pääse kirjautumaan asiakastilillesi ja "Unohditko salasanasi?" -toiminto ilmoittaa, että "Tällä sähköpostilla ei löytynyt tiliä". Tässä tapauksessa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin lähetämme sinulle aktivointikutsun uudestaan.

Pyydä muutokset asiakaspalvelustamme

Voit myös pyytää toivomiasi muutoksia asiakaspalvelustamme. Jos muutospyyntö koskee seuraavaa toimitustasi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä viimeistään, kun saat sähköpostiisi ilmoituksen lähestyvästä toimituksesta.

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.