Miten maksan kestotilaukseni?

Kestotilauksen voi maksaa pankki- tai luottokortilla

Kestotilauksen voi maksaa voimassa olevalla pankki- tai luottokortilla. Kestotilauksesi ensimmäisellä tilauksella käyttämäsi maksukortti toimii maksuvälineenä myös saman kestotilauksen tuleville toimituksille. Voit myöhemmin halutessasi muuttaa maksukorttia omalla asiakastililläsi. Jos sinulla on voimassa useampi eri kestotilaus (esimerkiksi itselle ja läheiselle), niin voit käyttää niillä eri maksukortteja.

Onnistunut maksutapahtuma on edellytyksenä tilauksen toimittamiselle. Mikäli korttimaksusi ei mene läpi, saat sähköpostiisi ilmoituksen, niin voit tarkistaa tilanteen ja tarvittaessa päivittää maksukorttisi asiakastilillesi. Toimitamme tilauksen onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. Jos korttimaksu ei useasta yrityksestä huolimatta onnistu, niin kestotilauksesi voimassaolo päättyy.

Tilaus veloitetaan maksukortiltasi sinä päivänä, kun sen muokkausmahdollisuus sulkeutuu ja tilaus siirtyy varastollemme käsittelyyn. Käytännössä tämä tapahtuu toimitusta edeltävän viikon torstain myöhäisiltana.

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.