Milloin kestotilaukseni toimitetaan? Voinko itse valita toimitusvälin?

Kestotilauksen toimitusväli 1 - 4 viikkoa

Toimitamme Feelia Kotiruokia kaikkialle Manner-Suomeen. Voit valita kestotilauksesi toimitettavaksi 1, 2, 3 tai 4 viikon välein. Toimitusmaksu on 7,90 € kaikilla toimitustavoilla. Saat ilmaisen toimituksen, kun kertatoimituksen loppusumma on vähintään 100 €.

Kestotilauksella on yksi viikoittainen toimituspäivä

Toimituspäivä vaihtelee postinumeroalueiden mukaan, mutta kestotilaukset toimitetaan kullakin alueella yhtenä päivänä viikossa, maanantai–torstai -välillä. Osa alueista toimitetaan Kylmäkuljetuksena ja osa Postin Express-pakettina tai Kotipakettina. Näet oman postinumerosi tarkemman toimitusajan ja -tavan verkkokaupan kassalla, Toimitustapa-välilehdellä.

Kun kertatilauksille saattaa olla postinumeroalueesta riippuen valittavana useampi mahdollinen toimituspäivä ja toimitustapa, niin kestotilauksilla niitä on vain yksi. Eli kullekin postinumeroalueelle on saatavana kestotilausten toimituksille yksi viikoittainen toimituspäivä / toimitustapa.

Kun kestotilauksen seuraava toimitus on lähestymässä, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Viesti sisältää linkin asiakastilillesi ja sinulla on vielä muutama päivä aikaa tehdä haluamasi muutokset seuraavaan toimitukseen. Kun määräaika on kulunut, etkä ole perunut toimitusta, saat siitä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Kun ruoat lähtevät kuljetukseen, saat vielä erillisen toimitusvahvistuksen.

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.