Saako kestotilauksesta alennusta? Paljonko toimitus maksaa?

Kestotilaajan pysyvänä etuna 15 % alennus tuotteen normaalihinnasta

Kestotilaajana saat pysyvänä etuna 15 % alennuksen kaikista kestotilauksesi tuotteista. Alennus lasketaan tuotteen kulloinkin voimassa olevasta normaalihinnasta. Mahdolliset kampanjatarjoukset eivät koske kestotilauksia.

Kestotilaajille voimassa olevat kotiruokaboksien hinnat näkyvät verkkokaupassa kyseisen tuotteen sivulla sekä omalla asiakastililläsi kestotilausten hallinnassa. Saat sähköpostiisi myös jokaisesta kestotilauksen lähetyksestä tilausvahvistuksen, josta näet tilauksellasi olevien tuotteiden hinnat.

Kestotilaajan 15 % alennus ei koske kertaostotuotteita, mikäli lisäät niitä mukaan kestotilauksesi toimituksiin. Kertaostotuotteita koskevat kuitenkin mahdolliset voimassa olevat kampanjatarjoushinnat.

Alennuskoodit

Saatamme toisinaan tarjota kestotilaajille erityisiä kanta-asiakasetuja, jotka ovat lunastettavissa henkilökohtaisella alennuskoodilla. Jos olet saanut kestotilausta koskevan alennuskoodin, aktivoi se käyttöösi omalla asiakastililläsi (Kestotilaukseni -> Muokkaa -> painike: ”Onko sinulla alennuskoodi? Lisää se tästä.”). Huomaathan, että osa alennuskoodeistamme koskee ainoastaan kertatilauksia. Ilmoitamme erikseen, kun etu on käytettävissä kestotilauksille.

Toimitusmaksu

Toimitusmaksu on 7,90 € ja saat ilmaisen toimituksen, kun kertatoimituksen loppusumma on vähintään 100 €. Toisinaan saatamme tarjota ilmaisen toimituksen myös pienemmälle, esimerkiksi 50 € toimitukselle. Tämä kampanjaetu koskee automaattisesti myös niitä kestotilausten lähetyksiä, joiden lähetyspäivä on kampanja-ajan sisällä.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin

Pidätämme oikeuden tuotteiden ja kuljetusten hintojen muutokseen. Uudet hinnat tulevat voimaan kestotilauksille automaattisesti. Mikäli hintoja muutetaan ylöspäin, ilmoitamme tulevasta muutoksesta voimassa oleville kestotilausasiakkaille etukäteen. Näin voit halutessasi tehdä muutoksia kestotilauksellesi ennen uusien hintojen astumista voimaan.

Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi! Artikkelin arviointi onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen.